Holst Entreprenad AB

Om Holst Entreprenad AB​

Allt inom mark, anläggning, bro och betong

Vår kompetens inom allt som rör mark, anläggning, bro och betong är grundad i en gedigen erfarenhet och tekniskt kunnande. Vi leverera högkvalitativa lösningar till projekt inom mark- och anläggningssektorn. Inga projekt är för komplicerade för oss.

Holst Entreprenad AB

Holst Entreprenad AB med säte i Jönköping är en ledande aktör inom mark och anläggning samt bro och betong, med över 60 års erfarenhet.

Vi skräddarsyr lösningar för projekt i alla storlekar och samarbetar med statliga verk, kommuner och företag. Vår dedikerade och kompetenta personal säkerställer en hög kvalitet och effektivitet i varje projekt.

Vi har certifieringar inom bro och betong klass 1, specialutbildningar inom järnväg, energisektorn m m. Exempel på våra projekt är anläggandet av en ny stadsdel, Munksjöstaden i Jönköping, samt projekt med väg och broar runt om i landet.

Vi strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna. Det återspeglas i våra ISO-certifikat för arbetsmiljö, kvalitet och miljö, samt att vi har den högsta kreditvärdigheten.

ISO-certifikat

Bred kompetens och erfarenhet

Holst Entreprenad AB med säte i Jönköping är en del av Holstgruppen AB.  Företaget har funnits i entreprenad branschen i över 60 år och drivs idag av tredje generationen. 

Vi vill skapa lösningar för kunder av alla storlekar. Med vår kompetens, närhet och kreativitet skapar vi trygghet hos våra kunder. Vi vill vara den självklara plattformen för medarbetare att utvecklas på i en atmosfär av trygghet och delaktighet. På detta sätt bygger vi ett starkt företag och en trygg och utvecklande arbetsplats.

Vår breda kompetens och erfarenhet borgar för ett gott resultat, vår smidiga organisation gör att vi är flexibla och lätt anpassar oss för att fylla kundens behov oavsett projektets storlek.

Vi utför alla slags markarbeten som hela markentreprenader, bygger broar och vägar, anlägger trädgårdar och offentliga miljöer. Vi säljer även stenmaterial, grus och jord. Kontakta oss idag för ett samtal om ditt behov, inga jobb är för stora eller för små för oss.

arbetsplats.

Vår breda kompetens och erfarenhet borgar för ett gott resultat, vår smidiga organisation gör att vi är flexibla och lätt anpassar oss för att fylla kundens behov oavsett projektets storlek.

Vi utför alla slags markarbeten som hela markentreprenader, bygger broar och vägar, anlägger trädgårdar och offentliga miljöer. Vi säljer även stenmaterial, grus och jord. Kontakta oss idag för ett samtal om ditt behov, inga jobb är för stora eller för små för oss. Vår flexibla organisation borgar för trygghet och kvalitet.

Våra värderingar

Viktiga och meningsfulla värderingar

Helhet

Vi ser alltid till helheten och agerar utifrån vårt förhållande till den.

Finurlighet

Holst arbetar lösningsorienterat. Genom flexibilitet och smarta lösningar vill vi tillgodose kundens behov. Vi försöker mer.

Driv

Vi har en uttalat stark motor, vi är pådrivande i de projekt vi är delaktiga i. Genom vår uthållighet når vi resultat.

Familjärt

Vi eftersträvar relationer präglade av respekt och närhet inom företaget och mot kunder och leverantörer. Ett just bemötande upplever kunder och medarbetare som något positivt i kontakten med Holst.

Trygghet

Vi bygger ett stabilt företag med ett långsiktigt perspektiv. Detta skapar trygghet bland medarbetare och kunder. Att anlita Holst ska vara en trygg resa med gott resultat.