Holst Entreprenad AB

Jobba hos oss

Utvecklas i en atmosfär av trygghet och delaktighet

Holst Entreprenad strävar alltid efter att utöka vårt team och ser fram emot att samarbeta med just dig! Hos oss finner du en säker och stimulerande arbetsmiljö där framåtanda, glädje, flexibla arbetsmetoder och snabba beslutsvägar står i fokus.

Vi söker dig som brinner för anläggningsbranschen och som hela tiden vill framåt i projekten. 

Pär Ekström
VD / Entreprenadchef

Att jobba inom Holst utmaningar mig i min yrkesroll. Det krävs ständig problemlösning och det är något som jag gillar. Vi har även en väldigt bra gemenskap och det gör jobbet mycket roligare.

Benny Fransson
Ansvarig för berg- och grustäkter

Jobba hos oss

Välkommen till Holst Entreprenad AB, en arbetsplats där ditt engagemang och talang tas tillvara! Hos oss är vi ständigt på jakt efter individer med god kompetens som vill vara en del av vårt team.

Vi söker efter personer som är självgående och har en stark arbetsmoral.

Hos oss kan du utvecklas och klättra i din yrkesroll. Vi söker ständigt efter duktiga arbetsledare, platschefer, bor- och betongarbetare och mark- och anläggningsarbetare. 

På Holst får vi väldigt mycket eget ansvar. Det tycker jag är kul får då får man ta egna initiativ och lösa problemen på egen hand. Detta betyder att våra chefer litar på oss att vi gör ett bra jobb. 

Jag stortrivs!

Jimmy Eriksson
Mark- och anläggningsarbetare

Lediga jobb

Vi söker alltid efter nya duktiga medarbetare

Filtrera i menyn

  • Alla